Bård med tygmönster - Statisk fönsterfilm Bård med tygmönster - Statisk fönsterfilm Bård med tygmönster - Statisk fönsterfilm Bård med tygmönster - Statisk fönsterfilm
Artikelnummer:
FFSML1505-15-1

Grad av insyn:

③④ - Möjlig insyn 

Filmens yta: Tygliknande mönster
Tjocklek: Ca 0,2 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Bård med tygmönster - Statisk fönsterfilm

Grad av insyn:

③④ - Möjlig insyn 

Filmens yta: Tygliknande mönster
Tjocklek: Ca 0,2 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister

Frostad fönsterfilm i annorlunda utförande. Du får en snygg vit bård som ser begränsar insynen, men slipper allt krångel. Båden sitter nämligen fast på en genomskinlig film vilken fäster statsikt vid fönstret. En perfekt produkt för t.ex. dig som bor på bottenplan eller en trappa upp. Denna ersätter den lilla gardinen som är så vanlig. Du skapar på några minuter en väldigt trivsam inomhusmiljö. 

Filmen fäster statiskt på ditt fönster och har inget klister på baksidan. Du får ett perfekt resultat även om du aldrig monterat fönsterfilm tidigare!

Mängden ljus påverkar hur fönsterfilmen upplevs. Är du osäker på färg, insyn, ljusgenomsläpp eller något annat så beställ ett varuprov innan du köper din fönsterfilm!

 

Färg:

Klar/vit. 

 

Grad av insyn:

Denna fönsterfilm erbjuder delvis insyn. Fönsterfilmen är i genomskinlig, men mönstret ger ett bra skydd och modellen passar på väldigt många platser. Läs gärna mer i avsnittet Insynsgrad.

 

Montering:

Fönsterfilmen fäster statiskt utan klister på insidan av ditt fönster. Du tar bara av skyddsplasten och trycker filmen på plats med hjälp av lite vatten. Tycker du inte resultatet blev perfekt så tar du bara ner den och sätter upp igen. Det går inte att misslyckas!

Du kan när som helst ta ner och flytta fönsterfilmen utan att det lämnar några märken eller rester. I avsnittet Montering kan du läsa mer om den enkla monteringen.

 

Tillgängliga storlekar:

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 30 cmDu kan fritt välja mellan längderna 1, 2, 3, 4, 5 och 10 meter.

 

Våra produktbilder:

På bild nummer 1 och 2 syns produkten uppsatt på fönster och bild medan bild 3 och 4 visar mönstret. 

 

Material, kvalite & miljö:

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen. Produkten är REACH-godkänd och testad. Materialet är 100% PVC.

 

100% nöjd-kund-garanti:

Vi lämnar en unik nöjd-kund-garanti. Så säkra är vi på att du ska gilla våra produkter! Läs mer om garantin under avsnittet Nöjd-kund-garantiTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt