Prisma Rutmönster - Statisk fönsterfilm Prisma Rutmönster - Statisk fönsterfilm Prisma Rutmönster - Statisk fönsterfilm
Artikelnummer:
FFL17-prov

Grad av insyn:

②③④ - Delvis genomskinlig 

Filmens yta: Frostad med prisma i 3D
Tjocklek: Ca 0,3 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Prisma Rutmönster - Statisk fönsterfilm

Grad av insyn:

②③④ - Delvis genomskinlig 

Filmens yta: Frostad med prisma i 3D
Tjocklek: Ca 0,3 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister

Högkvalitativ fönsterfilm med ett rutmönster som påminner lite om en flätad korg. Filmen har skapats med hjälp av avancerad laserbearbetning och kvadraterna har olika struktur och ger tillsammans ett spännande intryck. Denna fönsterfilm har en bra balans mellan insynsskydd och möjlighet att kunna se ut. Insynsskyddet är extremt enkelt att arbeta med p.g.a. filmens tjocklek.

Varje ruta är ca 10 mm i både bredd och höjd. Den här modellen ger ett bra ljusgenomsläpp, möjlighet att se ut och ett insynsskydd som räcker i de allra flesta lägen. Filmen fäster statiskt på ditt fönster och har inget klister på baksidan. Du får ett perfekt resultat även om du aldrig monterat fönsterfilm tidigare!

Du får ett snyggt insynsskydd och slipper samtidigt direkt solljus. Du skapar på några minuter en väldigt trivsam inomhusmiljö. Möntret skapar lite liv i filmen utan att för den skull sticka ut eller dra uppmärksamhet till sig.

Mängden ljus påverkar hur fönsterfilmen upplevs. Är du osäker på färg, insyn, ljusgenomsläpp eller något annat så beställ ett varuprov innan du köper din fönsterfilm!

 

Färg:

Klar. 

 

Grad av insyn:

Denna fönsterfilm är delvis genomskinlig.  Passerar man förbi så ser man inte särskilt mycket genom den, men om man går nära och kikar in kan man se ganska mycket av det som finns på andra sidan. Läs gärna mer i avsnittet Insynsgrad.

 

Montering:

Fönsterfilmen fäster statiskt utan klister på insidan av ditt fönster. Du tar bara av skyddsplasten och trycker filmen på plats med hjälp av lite vatten. Tycker du inte resultatet blev perfekt så tar du bara ner den och sätter upp igen. Det går inte att misslyckas!

Du kan när som helst ta ner och flytta fönsterfilmen utan att det lämnar några märken eller rester. I avsnittet Montering kan du läsa mer om den enkla monteringen.

 

Tillgängliga storlekar:

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 45, 60 och 90 cmDu kan fritt välja mellan längderna 1, 2, 3, 4, 5 och 10 meter.

Vi har även möjlighet att skära till andra storlekar & former efter dina önskemål. Kontakta vår kundtjänst på 042 - 453 08 32 eller info@fonsterfilm.com så hjälper vi dig med din beställning!

 

Våra produktbilder:

På bild nummer ett syns en svag kontur av en blomma placerad direkt bakom filmen. Bild två är en närbild som visar filmens struktur och nyans en solig dag. Bild 3 visar en rulle av fönsterfilmen med bredden 45 cm.

 

Material, kvalite & miljö:

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad och godkänd enligt SS-EN 71-3 (samma som leksaker). UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden och certifierad enligt både BSCI och TÜV.

 

100% nöjd-kund-garanti:

Vi lämnar en unik nöjd-kund-garanti. Så säkra är vi på att du ska gilla våra produkter! Läs mer om garantin under avsnittet Nöjd-kund-garantiTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt