Fönsterfilm prisma med blad Insynsskydd prisma gudlfärgat Prisma Guld Blomranka - Statisk fönsterfilm
Artikelnummer:
FFL1G-45

Grad av insyn:

③④ - Möjlig insyn 

Filmens yta: Frostad med prisma i 3D
Tjocklek: Ca 0,3 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Finns även i dessa färger

Prisma Guld Blomranka - Statisk fönsterfilm

Grad av insyn:

③④ - Möjlig insyn 

Filmens yta: Frostad med prisma i 3D
Tjocklek: Ca 0,3 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister

Påkostad fönsterfilm med ett snyggt bladmönster i guldaktig färg som skapats med hjälp av avancerad laserbearbetning. Resultatet är häpnadsväckande. Blomrankan och dess blad har en 3D-struktur vilket ger härliga ljuseffekter och ett exklusivt utseende utan att bjuda på mycket insyn. Insynsskyddet är extremt enkelt att arbeta med p.g.a. filmens tjocklek.

Detta mönster är populärt. Varje blad  är ca 6 centimeter långt, vilket ger fönsterfilmen liv utan att det blir rörigt. Bladen är "suddiga" och omgärdade av en frostad yta vilket ger ett extremt bra ljusgenomsläpp och liten insyn. Filmen fäster statiskt på ditt fönster och har inget klister på baksidan. Du får ett perfekt resultat även om du aldrig monterat fönsterfilm tidigare!

Du får ett snyggt insynsskydd och slipper samtidigt direkt solljus. Du skapar på några minuter en väldigt trivsam inomhusmiljö. Möntret skapar lite liv i filmen utan att för den skull sticka ut eller dra uppmärksamhet till sig.

Mängden ljus påverkar hur fönsterfilmen upplevs. Är du osäker på färg, insyn, ljusgenomsläpp eller något annat så beställ ett varuprov innan du köper din fönsterfilm!

 

Färg:

Guldfärgad. Finns även i en variant som är helt klar och ofärgad.

 

Grad av insyn:

Denna fönsterfilm erbjuder bra insynsskydd, trots de klara bladen. Även på mycket nära håll går det inte att kika in och se annat än väldigt suddiga konturer. Läs gärna mer i avsnittet Insynsgrad.

 

Montering:

Fönsterfilmen fäster statiskt utan klister på insidan av ditt fönster. Du tar bara av skyddsplasten och trycker filmen på plats med hjälp av lite vatten. Tycker du inte resultatet blev perfekt så tar du bara ner den och sätter upp igen. Det går inte att misslyckas!

Du kan när som helst ta ner och flytta fönsterfilmen utan att det lämnar några märken eller rester. I avsnittet Montering kan du läsa mer om den enkla monteringen.

 

Tillgängliga storlekar:

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 45, 60 och 90 cmDu kan fritt välja mellan längderna 1, 2, 3, 4, 5 och 10 meter.

Vi har även möjlighet att skära till andra storlekar & former efter dina önskemål. Kontakta vår kundtjänst på 042 - 453 08 32 eller info@fonsterfilm.com så hjälper vi dig med din beställning!

 

Våra produktbilder:

På bild nummer ett syns en svag kontur av en blomma placerad direkt bakom filmen. Bild två är en närbild som visar filmens struktur och nyans en solig dag. 

 

Material, kvalite & miljö:

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad och godkänd enligt SS-EN 71-3 (samma som leksaker). UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden och certifierad enligt både BSCI och TÜV.

 

100% nöjd-kund-garanti:

Vi lämnar en unik nöjd-kund-garanti. Så säkra är vi på att du ska gilla våra produkter! Läs mer om garantin under avsnittet Nöjd-kund-garantiTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt