Länkar

Unik Dekor - Väggtexter, väggdekor, fototapeter & canvastavlor
Unik Dekor är en av Sveriges ledande butiker inom segmentet väggdekor, väggtexter, fototapeter & canvastavlor. E-butiken, som främst riktar sig till privatpersoner, startades redan 2008 och är idag en av Sveriges mest välbesökta inom området. Butiken har samma ägare som Fönsterfilm.com. Kika in och se vad vi har att erbjuda dig!
Unikgruppen Sverige AB - Inredning för väggar & fönster
Unikgruppen Sverige AB är bolaget bakom Fönsterfilm.com. Vi är ett ungt företag med ambition att erbjuda marknaden prisvärda produkter som ger liv och personlighet till väggar och fönster. Sedan vi startade verksamheten 2008 har vi levererat inredningsprodukter till över 50 000 nöjda kunder. Besök oss och läs mer!
Välgörenhet - Missing People
Vi vill gärna hjälpa till och göra skillnad. Därför har vi valt att stödja Missing People genom ett sponsoravtal. Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst.
Webbutik.info
Portal för webbutiker där även vi finns med. Alla medverkande butiker är sorterade och manuellt kontrollerade för att registret och uppgifterna skall hålla hög kvalitet.
Produkter
Övrigt