Länkar

Dekorplastbutiken
En hel butik full med självhäftande dekorplast och kakeldekor för att hjälpa dig med ditt nästa projekt. Fräscha upp din byrå, skåp, bänk, lådor, askar, pärmar, böcker och mycket mer. Kika in och låt dig inspireras!
E-handelscertifiering - Mer info om den certifiering vi innehar
Rådet för E-handelscertifiering grundades 2007 för att erbjuda Sveriges första e handels-certifiering och har alltsedan dess varit både stilbildande och pådrivande för certifieringar för näthandel. Föreningen tar fram och underhåller en oberoende kravstandard för Internet-butiker för att underlätta för allmänhet och kunder att bedöma hur trygg och tillförlitlig användningen av e-handelslösningen är. Detta gäller både webshopens IT-säkerhet och hur företaget bakom webshopen sköts för att klassas som seriös, trygg och pålitlig. Föreningen utser och godkänner de parter som har rätt att certifiera enligt fastställt regelverk.
Unik Dekor - Väggtexter, väggdekor, fototapeter & dekorplast
Unik Dekor är en av Sveriges ledande butiker inom segmentet väggdekor, väggtexter, fototapeter & dekorplast. E-butiken, som främst riktar sig till privatpersoner, startades redan 2008 och är idag en av Sveriges mest välbesökta inom området. Butiken har samma ägare som Fönsterfilm.com. Kika in och se vad vi har att erbjuda dig!
Unikgruppen Sverige AB - Inredning för väggar & fönster
Unikgruppen Sverige AB är bolaget bakom Fönsterfilm.com. Vi är ett ungt företag med ambition att erbjuda marknaden prisvärda produkter som ger liv och personlighet till väggar och fönster. Sedan vi startade verksamheten 2008 har vi levererat inredningsprodukter till över 50 000 nöjda kunder. Besök oss och läs mer!
Välgörenhet - Missing People
Vi vill gärna hjälpa till och göra skillnad. Därför har vi valt att stödja Missing People genom ett sponsoravtal. Missing People Sweden är en ideell förening som publicerar efterlysningar och hjälper polis och anhöriga med att arrangera skallgångar när personer försvinner spårlöst.
Produkter
Övrigt