Retur och ångerrätt

Privatpersoner har enligt Distans- och Hemförsäljningslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står du som kund för returfrakten.

Ångerrätten gäller dock inte vid specialbeställda varor (5 paragrafen) t.ex gäller det inte för måttbeställd fönsterfilm utanför de ordinarie valbara måtten. När du lägger en order på specialbeställda mått samtycker du till att vi skär till dina varor speciellt för dig och att ångerrätten försvinner. Är du osäker på om en vara täcks av ångerrätt och öppet köp så kontakta vår kundtjänst.

Vi följer självklart Konsumentverkets rekommendationer (www.konsumentverket.se) och har aldrig haft något ärende som vi inte kunnat lösa på ett bra sätt direkt med kunden.

 

Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp gäller följande:

1) Kontakta vår kundtjänst på info@fonsterfilm.com inom 14 dagar och returnera sedan varan inom 30 dagar efter att du mottog den.

2) Varan ska vara i oförändrat skick, alltså oanvänd och ej förstörd eller skadad.

3) Varan ska vara komplett och i originalförpackning. Delar av varan accepteras inte. Är returen ej komplett kan returen nekas och extra kostnader som uppkommer debiteras kunden.

4) Vid retur tillbaka till oss står kunden för transportrisken om varan skadas. Inga paket löses ut mot postförskott. Säkrast är att alltid spara postkvittot tills returärendet är avklarat.

5) Återbetalning sker senast inom 30 dagar efter att returen ankommit oss, förutsatt att ovanstående punkter följts.

 

Produkter
Övrigt