Fönsterfilm.com är en e-butik specialiserad på att producera och sälja fönsterfilm och insynsskydd. Hos oss hittar du fler storlekar, färger och mönster än hos någon annan! Vi har också en unik Nöjd-kund-garanti så att du alltid kan känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Vi erbjuder perfekta varor till vettiga priser och är stolta över att vara det enkla, billiga och trygga alternativet för både privatpersoner och företag när det gäller fönsterfilm och insynsskydd.

Fönsterfilm.com startade som webbutik 2015 och drivs sedan dess av Daniel och Tina Silverklang. Vi innehar självklart både F-skattsedel, är momsregistrerade och saknar alla former av negativa anmärkningar. 

Vi har vårt säte i Helsingborg där vi har produktion, lager, kontor och en enkel hämt-butik. Våra lokaler är helt nybyggda och ligger på omådet Väla Södra (strax bredvid NetOnNet). Här kan kunder som finns i närheten kika på produkterna, inspireras, få tips & råd samt självklart hämta upp och betala gjorda beställningar. Vi är normalt på plats alla vardagar, men ring gärna innan för ibland är vi ute på kundbesök och andra ärenden.

 


 

Vår enkla affärsidé:

Vi underlättar för privatpersoner och företag genom att erbjuda lättmonterade och prisvärda produkter för fönster och väggar.

 


 

Välkommen att kontakta oss via nedanstående uppgifter:

Fönsterfilm.com

Andesitgatan 23 C

254 68 Helsingborg

 

 

E-post: info@fonsterfilm.com

Organisationsnummer: 556832-2910

 

Butiken www.fonsterfilm.com är en del av 

 

 

Förfrågningar via mail som berör faktiska köp eller beställningar besvaras under vardagar inom 48 timmar från att förfrågan mottgagits. Om frågan inte kan besvaras inom denna tid meddelar vi orsaken till fördröjningen samt när förfrågan kommer att besvaras.

Produkter
Övrigt