Nöjd-kund-garanti

 

100% nöjd-kund-garanti

Vi har sålt fönsterfilm till väldigt många kunder och vet att våra produkter håller allra högsta kvalitet. När du handlar av oss vill vi att du ska känna dig helt trygg och lämnar därför en riktig garanti för att du ska bli nöjd. Om fönsterfilmen av någon anledning inte sitter som du tänkt, så skickar vi helt enkelt en ny. Detta gäller även om du själv misslyckats med monteringen!

Om du vill utnyttja denna garanti, så kontaktar du vår kundtjänst. Har det blivit något fel när du monterade produkten kan vi i många fall faktiskt lösa det med hjälp av goda råd & erfarenheter.

För att använda dig av garantin så kontaktar du vår kundtjänst som kommer att be  dig att ta ett fotografi på fönsterfilmen och platsen den suttit samt skicka dessa tillsammans med en beskrivning av vad du är missnöjd med. I de flesta fall kommer vår kundtjänst också att be dig skicka tillbaka fönsterfilmen till oss tillsammans med uppgift om ditt ordernummer. 

Garantin gäller i upp till till 14 dagar efter att du kunnat hämta ut din fönsterfilm hos postombudet/servicepoint och inte i de fall ärendet gäller sådant som finns korrekt beskrivet för produkten, t.ex. mönster, färg, storlek etc. Garantin gäller inte heller om du själv skurit eller klippt till din fönsterfilm i fel storlek eller form. Garantin kan utnyttjas en gång per genomfört köp.

 

3 respektive 5 års "på fönstret"-garanti

Vår fönsterfilm sitter ordentligt, vare sig du väljer att använda fönsterfilm som fäster statiskt eller med klister. Skulle din statiska fönsterfilm lossna inom 3 år efter ditt köp och du inte kan få tillbaka den med perfekt resultat så ger denna garanti dig en ersättningsprodukt av samma modell (så länge denna finns på lager - annars närmast motsvarande). Samma sak gäller för film som fäster med klister, men där lämnar vi hela 5-års garanti! Kontakta vår kundtjänst och berätta vilken produkt det gäller så hjälper vi dig.

För statiskt fönsterfilm gäller garantin om fönsterfilmen suttit inomhus i normal rumstemperatur. Garantin gäller inte om fönsterfilmen utsatts för onormalt slitage eller hantering.

Produkter
Övrigt