Fönsterfilm med klister Fönsterfilm med vita löv Fönsterfilm monterad på duschkabin Fönsterfilm med ljusa löv
Artikelnummer:
FFK2-prov

Grad av insyn:

①②③ - Fullt skydd 

Filmens yta: Frostad
Tjocklek: Ca 0,15 mm
Adhesiv: Fäster med hjälp av klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Frost Vita löv - Klister fönsterfilm

Grad av insyn:

①②③ - Fullt skydd 

Filmens yta: Frostad
Tjocklek: Ca 0,15 mm
Adhesiv: Fäster med hjälp av klister

Frostad fönsterfilm i klassisk ljusgrå färg med fantastiskt fint mönster av ljusa löv! Filmen fäster med klister på utsidan av ditt fönster. Du får ett hållbart insynsskydd som fungerar på såväl balkonger, som uterum, skyltfönster och olika offentliga miljöer.

Mängden ljus påverkar hur fönsterfilmen upplevs. Är du osäker på färg, insyn, ljusgenomsläpp eller något annat så beställ ett varuprov innan du köper din fönsterfilm!

 

Färg:

Ljusgrå. 

 

Grad av insyn:

Denna fönsterfilm ger fullständigt insynsskydd. Läs mer om detta innebär i avsnittet Insynsgrad.

 

Montering:

Fönsterfilmen fäster med klister på ditt fönster. Du tar bara av skyddsplasten, spejar baksidan samt fönstret med lite tvålvatten och trycker filmen på plats. Detta är en mer permanent lösning än vår statiska film, men självklart kan du tar ner filmen när det är dags.

 I avsnittet Montering kan du läsa mer om den enkla monteringen.

 

Tillgängliga storlekar:

Fönsterfilmen säljs som standard endast i bredden 100 cmDu kan fritt välja mellan längderna 1, 2, 3, 4, 5 och 10 meter.

Vi har även möjlighet att skära till andra storlekar & former efter dina önskemål. Kontakta vår kundtjänst på 042 - 453 08 32 eller info@fonsterfilm.com så hjälper vi dig med din beställning!

 

Våra produktbilder:

Bild nummer ett visar produkten i närbild och bild två visar produktyens mönster.  Bild nummer tre visar produkten monterad i badrumsmiljö på en duschkabin. På bild fyra syns fönsterfilmen monterad på ett fönster.

 

Material & kvalite:

Produkten är tillverkad av PVC plast och ca 0,15 mm tjock. Det gör filmen enkel att arbeta. Produkten ger ett gott UV-skydd och skyddar också fönstret från repor samt hjälper till att förhindra farligt glassplitter om det skulle gå sönder.

 

100% nöjd-kund-garanti:

Vi lämnar en unik nöjd-kund-garanti. Så säkra är vi på att du ska gilla våra produkter! Läs mer om garantin under avsnittet Nöjd-kund-garantiTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt