Film för fönster med rutor och mönster Fönsterfilm till lågt pris Frost Diagonala Rutor - Statisk fönsterfilm
Artikelnummer:
FFS12-prov

Grad av insyn:

①② - Bra skydd 

Filmens yta: Frost 
Tjocklek: Ca 0,2 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Frost Diagonala Rutor - Statisk fönsterfilm

Grad av insyn:

①② - Bra skydd 

Filmens yta: Frost 
Tjocklek: Ca 0,2 mm
Adhesiv: Fäster statiskt utan klister

Frostad fönsterfilm med snyggt mönster av diagonala rutor. En väldigt snygg inredningsdetalj med snygg struktur och som samtidigt fungerar som ett bra insynsskydd. Filmen fäster statiskt på ditt fönster och har inget klister på baksidan. Du får ett perfekt resultat även om du aldrig monterat fönsterfilm tidigare!

Du får ett snyggt insynssydd och slipper samtidigt direkt solljus. Du skapar på några minuter en väldigt trivsam inomhusmiljö. Ett neutralt mönster som passar i de flesta miljöer.

Mängden ljus påverkar hur fönsterfilmen upplevs. Är du osäker på färg, insyn, ljusgenomsläpp eller något annat så beställ ett varuprov innan du köper din fönsterfilm!

 

Färg:

Ljusgrå/ neutral.

 

Grad av insyn:

Denna fönsterfilm ger ett bra insynsskydd, faktiskt snudd på fullständigt. De något klara partierna förvränger bilden så mycket att det inte går att se mer än genom en vanlig heltäckande frostad film och den kan därför användas även i väldigt privata miljöer (t.ex badrum). Läs mer om detta innebär i avsnittet Insynsgrad.

 

Montering:

Fönsterfilmen fäster statiskt utan klister på insidan av ditt fönster. Du tar bara av skyddsplasten och trycker filmen på plats med hjälp av lite vatten. Tycker du inte resultatet blev perfekt så tar du bara ner den och sätter upp igen. Det går inte att misslyckas!

Du kan när som helst ta ner och flytta fönsterfilmen utan att det lämnar några märken eller rester. I avsnittet Montering kan du läsa mer om den enkla monteringen.

 

Tillgängliga storlekar:

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 45, 60 och 90 cmDu kan fritt välja mellan längderna 1, 2, 3, 4, 5 och 10 meter.

Vi har även möjlighet att skära till andra storlekar & former efter dina önskemål. Kontakta vår kundtjänst på 042 - 453 08 32 eller info@fonsterfilm.com så hjälper vi dig med din beställning!

 

Våra produktbilder:

På bild nummer ett syns konturen av en blomma placerad direkt bakom filmen. Bild två är en närbild som visar filmens struktur och nyans en solig dag.

 

Material, kvalite & miljö:

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad och godkänd enligt SS-EN 71-3 (samma som leksaker). UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden och certifierad enligt både BSCI och TÜV.

 

100% nöjd-kund-garanti:

Vi lämnar en unik nöjd-kund-garanti. Så säkra är vi på att du ska gilla våra produkter! Läs mer om garantin under avsnittet Nöjd-kund-garantiTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt