Välkommen till vår blogg där du kan lära dig lite mer om fönsterfilm, få veta vad som är på gång och låta dig inspireras! Vi skriver om sånt vi tror kan vara intressant för våra kunder. Det kan gälla allt från nyheter och tester till vad som kan hända en helt vanlig dag hos ett litet företag med stora ambitioner!

 

Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från Juni 2017

50 shades of grå fönsterfilm

Ni missar väl inte att vi har fönsterfilm i alla möjliga färger? Visst är den vanliga grå vår storsäljare, men vår vita kommer inte långt efter! Dessutom finns det ju en fin svart, så vi känner att även om vi inte har 50 varianter av grå, så finns det ju ganska många nyanser att välja bland ;-)

Betala med Swish!

Nu har vi kört igång Swish i butiken och vilken succé det blivit! Jättekul med ett nytt, smidigt och modernt betalsätt som uppskattas av så många. Har du inte testat Swish tidigare kan vi rekommendera att ladda ner appen och göra ett köp. I vår butik får du ett automatiskt "ping" i appen när du väljer Swish i kassan och ser sedan tydligt vårt namn och belopp att betala. Sedan är det bara att signera!
Produkter
Övrigt